Taske0

Du har ingen varer i din indkøbsvogn.

Ofte stillede spørgsmål

Bestille
Q: Hvordan kan jeg bestille en bestilling?
A:

Vælg en kategori i rullemenuen, find en vare, du kan lide, og vælg den. Du vil blive omdirigeret til produktsiden, hvor du skal vælge en farve, størrelse og tilføje særlige krav, hvis det er nødvendigt.

Q:Kan jeg betale med mit kreditkort?
A:

Ja, vi accepterer alle større kredit- og betalingskort, der inkluderer, men er ikke eksklusive til Visa og MasterCard.

Q:Jeg vil gerne annullere min ordre.
A:

Bare rolig, så længe din pakke til dit ikke-tilpassede produkt ikke blev afsendt endnu, kan du annullere det ved at kontakte vores serviceteam.

Q: Kan jeg bestille ved at ringe til servicenummeret?
A:

Undskyld for øjeblikket er vi ikke i stand til at tage din ordre via telefon. Men vi arbejder hårdt på at bringe dig funktionen. Men du kan stadig bruge din Smartphone til at bestille.

Q: Hvad er særlige krav?
A:

Hvis du har brug for ændringer til produktet, kan du beskrive det i specialkravsfeltet, f.eks. kjole har ingen stropper, men du vil gerne have stropper, så kan vi ordne det, vi kan i visse udstrækninger ændre alle kjole.

Betale
Q:Hvilke betalingsindstillinger er tilgængelige?
A:

Du kan betale for dit køb med alle større kredit- og betalingskort eller bestille en ordre med forudbetaling og kontakte vores support for tilgængelig forudbetaling, som inkluderer bankoverførsel, Western Union og MoneyGram.

Q:Er min betaling sikker?
A:

Absolut et ja! Vi bruger højeste industristandarder til at sikre vores hjemmeside og betalingsprocessen. dylanqueendk.com er fuldt PCI-kompatibel og certificeret til at behandle betalinger. Enhver del af de oplysninger, du giver os, behandles krypteret via Secure Socket Layer(SSL).

Kuponer / Rabatkoder
Q:Hvor kan jeg indløse min kupon eller rabatkode?
A:

Under kassen har du mulighed for at indtaste den specifikke kode, den vil blive anvendt på hele indkøbskurven.

Q: Hvor mange gange kan jeg bruge rabatkoden?
A:

Hver køber en gang, så længe kampagnen er aktiv.

Q: Jeg har tilmeldt dig dit nyhedsbrev, hvor er min kode?
A:

På grund af regler skal du gå ind i din postkasse og aktivere dit nyhedsbrev abonnement, koden vises efter at du har klikket på aktiveringslinket.

Størrelse
Q: Hvordan kender jeg min størrelse?
A:

Hver produktbeskrivelsesside indeholder et detaljeret størrelsesdiagram, du kan måle dig selv og vælge kjolerstørrelsen i henhold til resultatet. Bliv ikke forvirret, hvis du ender med at have en anden størrelse som din standard afslappet slid størrelse, har kjoler forskellige størrelser.

Q:Hvordan måler jeg mig?
A:

Vi bruger tre forskellige faktorer, bust, talje og hofter.

- Buste: Mål omkring den fulde del af din buste.

- Talje: Mål omkring naturlig talje.

- Hofter: mål omkring den fulde del.

Sørg for at bære stramme tøj mens du måler dig selv. Kontroller venligst, om kjole har en indbygget bh, hvis det er så, måle dig selv uden en bh.

Q: Mine kropsmålinger passer ikke til en bestemt størrelse!
A:

Du kan vælge brugerdefinerede målinger og indtaste dine kropsmålinger i ordreoplysningerne uden at vælge en foruddefineret størrelse. Ekstra gebyrer kan være gældende.

Q:Er størrelserne f.eks. UK 10, standard UK størrelser?
A:

Der er ingen standardstørrelser til kjoler i Storbritannien eller EU, og derfor bruger hver fabrikant deres eget kort. Se venligst vores størrelsesdiagram for detaljer.

Forsendelse
Q:Hvilke fragtmuligheder er tilgængelige?
A:

Vi tilbyder standard og hurtig forsendelse over hele verden. For drop eller bulk forsendelse og engros container fragt vi ikke har hurtige muligheder, kontakt os venligst, hvis du vil bestille mere end 100 kjoler. Vi har gode grossistpriser og dine rejser til vores skræddersyede værksteder.

Q:Hvor lang tid er leveringstiden?
A:

Når din pakke forlader vores kvalitetssikringslager, tager det cirka 7-8 dage at nå dig, afhængigt af det element du bestiller, dets oprindelse og destination.

Q:Kan jeg ændre leveringsadressen efter ordren blev placeret?
A:

Ja, kontakt venligst vores kundeservice, men bemærk, at vi ikke kan ændre leveringsadressen, efter at forsendelsen allerede er blevet behandlet.