Taske0

Du har ingen varer i din indkøbsvogn.

Kontakt os

Kundesupport:


 

For spørgsmål vedrørende Ordre status og anden support efter kundeservice, log ind Mine Ordrer og klik på den ordre du har brug for hjælp til. Fra den detaljerede ordreside kan du nemt gennemgå ordre detaljer, track ordre fremskridt.

Hvis du har spørgsmål eller klager over de varer, du har modtaget, bedes du kontakte os.

Alle eftersalgsspørgsmål håndteres grundigt. Vi vil svare så snart vi har resultatet, vær så tålmodig. Ingen forespørgsel forbliver ubesvaret.

Du kan indsende en klage som følge af trinene, vores team vil tage sig af det inden for en arbejdsdag. Kontroller jævnligt din konto for at få den seneste opdatering, du vil blive underrettet via e-mail på samme tid. Vi svarer normalt på alle henvendelser inden for en arbejdsdag.

 

Støtte til salg:


 

For spørgsmål, inden du bestiller en bestilling, bedes du venligst besøge vores Hjælp. Hjælpesenteret giver svar på de fleste almindelige spørgsmål. Derudover har vi venlige servicerepræsentanter klar til at hjælpe dig. Vi stræber efter at give dig fremragende kundeservice, og vi vil gøre så meget som muligt for at forbedre din shopping oplevelse. Skulle du have spørgsmål, bemærkninger eller råd, så tøv ikke med at kontakte os.

 


 

Indsend din forespørgsel

* krævede felter