Taske0

Du har ingen varer i din indkøbsvogn.

Opmærksomhed & pleje

Product Outsourcing

Vi styrer og kategoriserer stort antal tillidsproducenter baseret på deres specielle kvalifikationer. Vi opbygger også separate profiler for hver leverandør vi arbejder med, og scorer dem i henhold til standarder som: Positiv kommentar, gennemsnitlig bestillingstid osv. kører en periodisk evaluering af den eksisterende leverandørliste for at eliminere de dårlige udførte leverandører, behold kun de veludførte og kundeorienterede producenter.

Bekræft ordre

Som i beklædningsindustrien er kjoleens størrelse og farve følsomme elementer, som kan ødelægge vores kunders indkøbsoplevelse nemt. For bedre at løse denne odds etablerede vi en ordrebekræftelsesenhed under kundeserviceafdelingen; Denne enhed er ansvarlig for at bekræfte alle detaljer på din ordre.

Produktinspektion

Vi kontrollerer produktet før levering, selvom vi ved, at vores producenter er alle tillid værdige. Her er hvordan det går:

1. Dit produkt vil blive produceret nøjagtigt i henhold til det tidsplan, der er arrangeret af os, og det producerede produkt vil blive overført til vores center for at blive inspiceret af en gruppe højtuddannede inspektører efter afslutningen.

2. En grundlæggende kontrol vil blive udført for at sikre, at produktet er i overensstemmelse med ordren, og vi fangede alle detaljerede krav angivet på din ordre.

3. Vores QC-team udfører en grundig inspektion for at sikre, at produktkvaliteten opfylder de internationale ISO-kvalitetsstandarder. Et produkt, der ikke opfylder vores QC-standarder, vil blive returneret til erstatning.

4. For de produkter, der overleves i vores QC, vil inspektion blive videreført til pakkeholdet.

Produktpakke

Vores pakkehold vil tage godt af hver vare, der overføres til dem for at undgå eventuelle skader under pakningsprocessen. Vores pakkepersonale vedtager mange nye måder at styrke de eksterne kasser på for at gøre din pakke mere lufttæt, vandtæt og trykresistent. De synkroniserer også vores leveringsplan med de store kurerer som UPS, DHL, EMS og med disse bestræbelser, kan vi altid få det godt at gå pakker afsendt til Det Forenede Kongerige ved den tidligste tilgængelige flyvning.

Pakkesporing

Kort efter at pakken er afsendt, sender vores logistikcenter og vores system dig en e-mail med dit sporingsnummer automatisk; du kan begynde at spore, hvor din pakke ankom med det samme Det betyder imidlertid ikke, at vores pligt slutter her, da ansvaret nu er skiftet tilbage til kundeserviceafdelingen, og vores kundeservicerepræsentant venter altid på din side, indtil din pakke sikkert ankommer til døren, vigtigst af alt er tilfredse med den modtagne vare.

Nedenfor tager vi tøj til illustration, det betyder ikke nødvendigvis, at vi kun vil specialisere sig i beklædningsindustrien. Har været chokeret over, at produktet ankom til din døråbning, som har super høj kvalitet eller perfekt pasform størrelse? På vores hjemmeside har vores kildelag altid gravet og forfrisket vores leverandørliste for at sikre, at hver af vores grossister, forhandlere eller slutbrugere kan få de mest up-to-date produkter til den laveste pris.

Sådan rengøres og bevares?

Om rengøring

Den bedst mulige måde at grundigt rense en brudekjole eller aftenkjole på, før du opbevarer det, er at tage kjole til en høj kvalitet, professionel rengøringsassistent, der specialiserer sig i brudekjole og aftenkjoler. Men hvis kjole stadig er meget ren med kun et par små pletter, er der måder en person kan behandle eller spot-rense kjole derhjemme.

1. Bestem hvilket stof kjole er lavet af. Hvis beklædningen er silke, blonder eller en vintagekjole, er det bedre at få det renset af en professionel.

2. Undersøg kjole grundigt for at lokalisere eventuelle pletter, herunder pletter fra sved, fødevarer, væsker og makeup. Hvis kjole er fuld længde, vil hæftet sandsynligvis have samlet snavs.

3. Brug en hvid, tør absorberende klud til at forsigtigt binde satinen efter påføring af et passende rengøringsvæske som beskrevet i næste trin. Før du anvender væske eller rengøringsmiddel på en plet, skal du prøve det på en mindre synlig del af stoffet for at undgå misfarvning af kjole.

4. Påfør brint til vin, sved og blodpletter. Hydrogenperoxid kan bleges stof, men lad det ikke sidde i stoffet for længe, ​​hvis kjole er anden farve end hvid. Til blækpletter skal der påføres en let spray af hårspray. Ved olieholdige pletter såsom makeup eller mad skal du anvende et rensemiddel eller en blanding af sæbe og vand.

5. Efter blotting op så meget af pletten som muligt, påfør et par dråber hvid eddike og blottet igen. Skyll derefter stoffet med vand, blat igen og lad det tørre.

6. For at rense en snavset hule skal du blække baglinen i et par timer i varmt vand blandet med rengøringsmiddel, og pas på at holde resten af ​​kjole ud af vandet. Med en tandbørste skal du forsigtigt gnide bundlinjen med sudsy vandet for at løsne alt snavs. Skyl grundigt med vand.

7. Hæng ikke en kjole på en bøjle for at tørre efter pletrensning. Vådt stof er tungt, og kjole kan strække eller rive. I stedet skal du placere kjole over et rent tørringsstativ. Stativet skal være plastbelagt eller vinylcoated, da splinter fra et træ kunne rive kjole eller rust fra et metal, der kunne plette kjole.

Om Bevarelse

Hvis du tager så meget om med at bevare din kjole som du gjorde ved at vælge den, kan den nydes som en familie arvestykke i de kommende generationer.

1. Gem den taske, din kjole kom ind, eller tag med en plastpose til at beskytte kjole på vej til rengøringsmiddel.

2. Spørg din renser for en speciel syrefri kasse til at gemme din kjole ind og pakke den i syrefri vævspapir. Du kan også hænge kjole fra bodice ved at sy stropper, der er lidt kortere end bodice på taljen, placeres på en polstret bøjle og indpakning i et rent hvidt bomuldsark.

3. Opbevar kjole på et tempereret, tørt sted uden direkte sollys.

4. Undersøg din kjole på hvert jubilæum for at kontrollere eventuelle misfarvede områder eller ubesvarede pletter og for at gøre det muligt for din kjole at "trække vejret".