Gratis fragt på bestilling over kr1199 | Kuponkode DQ50
Taske0

Du har ingen varer i din indkøbsvogn.

Returpolitik

Retur og refusion

Din tilfredshed er yderst vigtig for os. Ved ankomsten af ​​din bestilling foreslår vi at du åbner og tjekker din pakke for at sikre, at produkterne er lavet i overensstemmelse med dine bestillingsspecifikationer. Prøv venligst dine kjoler så hurtigt som muligt uden at ændre på kjoler, vaske kjoler og fjerne mærkerne. Hvis du ikke er tilfreds med de produkter, du har modtaget, skal du læse vores returpolitik omhyggeligt, så vi kan hjælpe dig hurtigere og mere effektivt. Kontakt venligst vores serviceteam, inden du returnerer de produkter, du modtog, de vil give dig nogle nyttige råd. Du kan sende din returanmodning på Kontakt os inden for 7 dage efter modtagelsen af ​​pakken. Vores serviceteam vil give dig yderligere forklaring om returprocessen.

Bemærk:

Vi bruger amerikansk standardstørrelse, hvis vores størrelse måske er lidt forskellig fra størrelsen i high street, foreslår vi at måle dig selv og vælge den størrelse der passer til dig. Du opfordres til at vælge skræddersyet størrelse.

Vi vil udstede en fuld refusion for eventuelle defekte, beskadigede eller fejlleverede varer.

Læs venligst nedenstående retur- og refusionspolitik omhyggeligt.

1. Defekte, beskadigede eller fejlagtige varer

Vi vil udstede en fuld refusion for eventuelle defekte, beskadigede eller fejlagtige varer.

2. Monteringsproblemer

Alle vores kjoler er håndlavede, derfor vil kjolerne passe dig godt, hvis du giver os dine præcise målinger. Størrelsen af ​​hver kjole vil blive inspiceret strengt to gange og taget billeder som arkiver. På den anden side har vores skræddere lavet alle vores kjoler med ekstra stof i sømme for at tillade mindre størrelsesændringer. Når du har målt din kjole og fundet størrelsen ikke korrekt, så send os billeder for at vise problemet. Vi hjælper dig straks.

3. Farvematch

Indstillingerne på din computerskærm kan ændre farven på billederne på vores websted. En lille farveafvigelse i din kjole kan ikke betyde, at kjole er defekt eller fejlagtig. Men hvis du er positiv, at du har modtaget varen i en forkert farve, skal du kontakte vores serviceteam, vi vil også tilbyde dig retur og refunderingsservice.

Bemærk: Vi accepterer ikke din retur- og refusionsanmodning, hvis farven på den kjole du modtog er korrekt i henhold til din ordre. Du kan vælge farvevalg "som billede", hvis du kan lide farven vist på billedet.

Retur og refusion proces

1. Send en returanmodning ved at kontakte os til kundeservice inden for 7 dage efter modtagelsen af ​​din ordre. Indsend venligst en forklaring og fotografier med angivelse af årsagen til dit retur.

2. Når vores kundeservice har godkendt din anmodning, vil vi give dig en returadresse samt en produkt returformular, der skal udfyldes og indgå i din retur. Send varerne via dit lokale poststed inden for 3-5 hverdage fra modtagelsen af ​​returblanket.

3. Alle returelementer vil gennemgå inspektioner. Vi behandler refusionen, når vi bekræfter, at produktet har de problemer, du nævnte. Når refusionen er blevet behandlet af os, krediteres midlerne tilbage til din oprindelige bankkonto eller online betalingskonto.

Bemærk: Vi vil inspicere de returnerede varer. Når vi bekræfter, at der ikke er noget problem på varerne, udsteder vi refusionen på en gang. Generelt vil det tage ca. 5-12 dage for Fonde krediteres til din oprindelige bankkonto, som du plejede at betale ordren.

Vilkår for brug

Vær opmærksom på, at alle vores kjoler er lavet på bestilling, hvilket betyder, at den kjole du bestiller er speciel til dig. Derfor kan kjolerne ikke genopfyldes eller videresælges. Af denne grund kan vi ikke acceptere "buy-many-keep-one" ordre. Når din ordre er bekræftet, vil vi tro at du har brug for alle varer i din ordre og følg vores politik for tilbagebetaling og tilbagebetaling.

Ordreafbestilling

Vi forstår, at det er en meget vigtig opgave at bestille en kjole til din særlige lejlighed, og vores afbestillingspolitik er formuleret med dette i tankerne. Det er dog vigtigt at bemærke, at vores kjoler er lavet til ordre. Når skræddersyingsprocessen er påbegyndt, kan materialerne ikke genbruges. Vær opmærksom på at efter at have bestilt, er der stadig tid til at skifte mening. For detaljer, se venligst vores afbestillingsregler nedenfor.

Afbestillingsregler

- Ordrer annulleret inden for 24 timer efter betalingsbekræftelse vil være berettiget til fuld refusion.

- Ordrer annulleret inden for 24 til 72 timer med betalingsbekræftelse vil være berettiget til en delvis refusion, der består af fuld forsendelsesomkostninger og 80% af købsprisen på produktet.

- Ordrer annulleret inden for 72 til 120 timers betalingsbekræftelse vil være berettiget til en delvis refusion, der består af fuld forsendelsesomkostninger og 50% af købsprisen.

- Ordrer annulleret ud over 120 timer efter betalingsbekræftelse vil kun være berettiget til delvis refusion af fuld forsendelsesomkostninger.

- Når din ordre er afsendt, kan den ikke længere annulleres.

Hvis du vil annullere din ordre, skal du logge ind på Mine ordrer, vælge den ordre, du har brug for hjælp til og anmode om annullering.

Returadresse: Kontakt venligst vores kundeservice email: [email protected]